De hoofsjponsore

AkzoNobel Herkenbosch
Producent van chelaten. Deze veelzijdige, in water oplosbare hulpstoffen worden onder meer toegepast in voeding en landbouw, geneesmiddelen, vitaminen en elektronica.
netherlands.akzonobel.com/nl/locaties/overige-locaties/herkenbosch

Romatik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Stijlvol overnachten, grandioos dineren, High Tea, een lunch of koffie met Limburgse vlaai op een prachtige landgoed waar natuurschoon en rust hand in hand gaan met cultuur, luxe en comfort.
www.daelenbroeck.nl

Jan Dohmen B.V. internationaal transportbedrijf

Internationale logistieke dienstverlener voor de chemische industrie.

www.jandohmenbv.com

Minkenberg Rolluiken
Rolluiken, kunststof en aluminium ramen en deuren, serres, overkappingen, horren, garagepoorten en zonwering. Levering en montage, service en onderhoud.
www.minkenberg-rolluiken.nl

MTR Indoor Outdoor Signing
Reclamebedrijf met een compleet pakket aan binnen- en buitenreclame en textielbedrukking. Signing-producten gemaakt met vooruitstrevende technieken en geavanceerde apparatuur.
www.mtrsigning.nl

Schmitz Foam Products
Marktleider in drainerende en schokabsorberende onderlagen. Gebruikt in o.a. sport, valbescherming, tuinbouw, civiele techniek, koeienmatrassen en rijterreinen.
www.schmitzfoam.com

SPC Service Herkenbosch
Reparatie- en herstelbedrijf voor smartphones, tablets, computers en spelcomputers. Heldere en scherpe prijzen, de hoogste kwaliteit onderdelen en een goede nazorg en garantie.
www.spcservice.nl